History

Een ontmoeting in de plaatselijke dorpskroeg, een goed glas bier en de liefde voor lekkere rockmuziek vormden in 2014 de basis voor SHURE. Deze basiselementen zijn na ruim 8 jaar nog steeds volop aanwezig, en dat kun je horen ook!

Jankend gitaarspel, een strakke bas en een drummer met energie voor tien, leggen de basis voor de zangeres met een dijk van een stem. Elke week komen we bij elkaar en werken er aan om allerlei rocknummers te voorzien van onze eigen sound. Dat we hier veel lol aan beleven, merk je als we een optreden hebben; de energie en het plezier spat er van af en slaat over op het publiek!

De eerste tijd deden we vooral optredens in kroegjes. De laatste jaren spelen we ook op tuinfeesten, dorps- en buurtfeesten en bruiloften. In de loop van de jaren hebben we ons eigen licht en geluidsapparatuur aangeschaft, zodat we alles in eigen hand hebben.

Kijk lekker rond op de site en luister naar ons op Youtube (ook te volgen via Facebook). Wil je meer info stuur een mail naar info@shuretheband.nl of vul het contactfomulier in.

Members